A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День захисту дітей!

    У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято-день захисту дітей. Любі діти! Ви-майбутнє нашої держави, яке формується у сьогодннні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

13:00 02.06.2023

День Героїв!

   Україна — країна сильних і незламних людей. Країна вільних і хоробрих героїв. Український народ вистоїть і відстоїть демократичні цінності. Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за вільну Україну. Сьогодні Дубовецький ліцей вшановує пам’ять всіх  Героїв  – українців, які загинули виборюючи право жити у вільній європейській державі.

14:46 23.05.2023

Тиждень знань дорожнього руху

  В  Дубовецькому ліцеї  з метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до ліцею і додому в ліцеї з 15.05 по 19.05.2023 року проходив Тиждень знань Правил дорожнього руху. Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.

14:06 22.05.2023

День вишиванки

   Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.18 травня у Дубовецькому ліцеї відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і весь ліцей замайорів різнобарвними візерунками української вишивки.

21:15 18.05.2023

День МАТЕРІ

   Учні Дубовецького ліцею привітали  найріднішу  людину  у житті кожної людини, а її ім'я - МАМА.

21:58 14.05.2023

День пам'яті і примирення

   Відзначати День памʼяті та примирення 8 травня – європейська традиція памʼятання про Другу світову війну, яку українська держава послідовно впроваджує після Революції гідності. Це означає, що ми вшановуємо всіх, хто боровся і боритьтся з ворогом України.

13:53 08.05.2023

Звіт про проведення тижня знань основ БЖД

   У період з 28 квітня по 05 травня у Дубовецькому ліцею  пройшов тиждень знань основ безпеки життєдіяльності. У рамках спланованих заходів класні керівники організували серед здобувачів освіти  екскурсію  пожежно-рятувальної служби села Лани.  Учні  взяли участь у конкурсі малюнків «Обережно небезпека».   Переглянули мультфільм «Безпека дорожнього руху».  Також  було проведено конкурсні змагання та  ігри-вікторини, навчання і відпрацювання практичних навичок в умовах виникнення надзвичайних ситуацій  «Запобігти, врятувати, допомогти.» У10 і 11 класах було проведено тестування на знання правил дорожнього руху. Всі учні показали, що в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з безпекою життя. Дійшли висновку, що знання набуті протягом тижня – це запорука власної безпеки.

13:01 08.05.2023

День українського добровольця. 

14 березня 2023 року в Україні вшосте відзначають День українського добровольця.  Офіційно свято на честь українських добровольців було установлено 17 січня 2017 року "Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України". До Дня українського добровольця у 10 класі відбулася тематична класна година, під час якої школярі переглянули документальний фільм "Українські добровольці", пригадали історію зародження сучасного добровольчого руху України. Учні розмірковували над поняттями честі, гідності, відповідальності, патріотизму.

12:04 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено