A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Профілактична робота

        5 листопада у Дубовецькому ліцеї відбулася зустріч старшого інспектора ювенальної превенції відділення поліції №3 (м. Галич) Івано-Франківського РУП ГУНП Оксани Чіх та начальника служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмили Слюзар з учнями 9-11 класів.

16:13 09.11.2021

Юні туристи

29 жовтня на базі Задністрянського ліцею Бурштинської міської ради відбулись зональні змагання серед гуртківців Галицької філії Івано-Франівського ОДЦТКУМ. Програма змагань складалась із "Особисто командної смуги перешкод" конкурсу "Розпалювання вогнища" та конкурсу "Юний скелелаз".

06:44 31.10.2021

День Покрови Пресвятої Богородиці

    14 жовтня християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та Захисника України.     Традиційно напередодні свята, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і тереторіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді, у Дубовецькому ліцеї було проведено ряд заходів, щоб подякувати і привітати, а також вшанувати пам’ять всіх захисників України.

15:27 14.10.2021

"Обери професію своєї мрії"

         У рамках реалізації Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар'єри "Обери професію своєї мрії", 12 жовтня 2021 року здобувачі освіти 9-11 класів Дубовецького ліцею долучилися до  Всеукраїнського онлайн-уроку з профорієнтації.

22:14 12.10.2021

«Вдячність, шана нині лине Вам!»

          Осінь чудова пора року. Вона дарує щедрі врожаї, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. А також щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято. Напередодні в кожному куточку країни проходять урочистості з цієї нагоди і у Дубовецькому ліцею також. Здобувачі освіти, вчителі та батьки прикрасили столи яскравими осінніми композиція. Кожен клас по-своєму спланував та оформив своє місце, всі ідеї були  неперевершено красиві, творчі та неповторні. Дев’ятикласники зі словами побажання і подяки привітали вчителів, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки. Атмосфера цього дня для всіх працівників Дубовецького ліцею була насправді теплою та дружньою. Дякуємо і бажаємо всім здоров’я, добра, миру і Божого благословення!

22:18 01.10.2021

День Туризму

День Туризму! Щорічно 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму. З метою вихованню моральних якостей особистості: взаємопідтримки, взаємодопомоги, організованості і дисципліни, чуйності й уваги до товаришів, сміливості, почуття відповідальності у Дубовецькому ліцею керівник гуртка Черкасова С. М. провела туристично-спортивну естафету, в якій взяли участь дві команди ( учні 9 класу).

21:00 29.09.2021

Бабин Яр

    З метою увічнення пам’яті про одну з найтрагічніших сторінок Голокосту - масове вбивство євреїв Києва, вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, мирних жителів усіх національностей у Дубовецькому ліцею проведено ряд заходів:  - організована книжкова виставка на тему « Бідь нашої пам’яті»; - на уроках історії України проведені інформаційні хвилинки « А Бабин Яр мовчить…» та перегляд відеоролика учнями 5-11 класів; - проведені виховні години; - тематична лінійка «Трагедія Бабиного Яру - найтяжчий злочин проти людства».

20:29 29.09.2021

Акцію «Монетки дітям»

          Благодійна акція «Монетки дітям»: 25 здавай - дітям допомагай!       Допомагати дітям - це гідна справа. Здобувачі освіти Дубовецького ліцею з 1 по 30 вересня 2021 року взяли участь у благодійній акції «Монетки дітям», яку проводить благодійний фонд «Таблеточки» разом з Національним банком України та за підтримки Міністерства освіти та науки України. Мета акції – зібрати якомога більше монет номіналом у 25 копійок та перетворити їх на реальну допомогу дітям, які зараз борються з раком. 

19:55 29.09.2021

Мир у рідній Україні

Мир у рідній Україні - це найзаповітніше бажання усіх українців.Кожного року у всіх куточках землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. До відзначення цього свята долучився і Дубовецький ліцей. Молодші школярі виготовляли власноруч паперових голубів, малювали, створювали аплікації. Класні керівники провели виховні години на яких привернули увагу до проблем миру Землі - ось основна мета цього свята. Посмішки на обличчях, радість в серцях дітей вселили надію, що в Україні та в усьому світі не буде місця війнам.

13:43 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено