A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День захисників

      Тим, хто нині в строю, чи в пекельнім бою, наша щира любов і вітання. Найтепліші слова хай долинуть  до Вас. І молитви святої звучання. Зі святом Вас, дорогі наші захисники!

23:32 30.09.2023

Бабин Яр

    29 вересня учні 7-Б класу Дубовецького ліцею підготували  лінійку до Дня пам’яті жертв Бабиного Яру, яка розкрила суть трагедії Бабиного Яру як однієї із жахливих сторінок порушення права людини на життя, мир і злагоду – найвищі цінності на Землі.

20:58 29.09.2023

Всесвітній день туризму відзначили в Дубовецькому ліцеї.

Всесвітній День туризму відзначають щорічно 27 вересня в усьому світі. Цього року в Дубовецькому  ліцеї були проведені змагання зі складання і розкладання туристичних наметів та іншого туристичного спорядження. У змаганнях прийняли команди учнів 11, 9, 8-А, 8-Б класів. Найспритнішими у туристичних дисциплінах виявлась  команда учнів 11-го класу, які посіле почесне 1 місце,  друге місце посіла команда 9 класу і третє місце команда 8-А класу. 

21:27 27.09.2023

Засідання ліцеїстів

   21 вересня відбулося перше засідання учнівського парламенту на тему " Оптимальним середовищем для самореалізації учнів є шкільне учнівське самоврядування." на якому було обрано голову парламенту, яка запропонувала  об’єднати навколо себе максимальну кількість учасників, дати можливість кожному  спробувати свої сили, розкрити здібності. 

19:59 21.09.2023

День миру

     Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. 

09:44 21.09.2023

Перший дзвоник 2023

  1 вересня – особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів  у дружню шкільну родину. День знань – справжнє  свято мудрості, доброти і людяності. Розпочався новий навчальний рік у Дубовецькому ліцеї з Божественної літургії та благословення учнів та педагогів на новий навчальний рік. Цього року наш ліцей підтримав акцію «Замість квітів- допомога ЗСУ» і на святі ми зібрали    22000 грн. Дякуємо всім хто долучився. Слава нашим захисникам, які дають можливість дітям вчитися, а дорослим працювати. Слава незламному народу!💙💛 М

10:20 01.09.2023

Останній дзвоник!

У єдину дружну родину зібралися учні та педагоги Дубовецького ліцею на урочисту лінійку Останього дзвоника. Директор ліцею Ольга Козелківська привітала дітей із закінченням навчального року та побажала щасливої долі випускникам. Також з благословенням до учнів звернувся отець Олег. В урочистій святковій атмосфері переможці олімпіад і конкурсів отримали від голови Дубовецької ТГ Павла Андрусяка грамоти та сертифікати з грошовою винагородою. Віримо, що таких нагород у наступному році буде більше.

14:54 02.06.2023

День захисту дітей!

    У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято-день захисту дітей. Любі діти! Ви-майбутнє нашої держави, яке формується у сьогодннні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

13:00 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено