A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

1 вересня-День знань

Початок навчального року для нас є важливою датою. Докладено максимальних зусиль, щоб розпочати його у безпечних умовах. У кожного з нас своя місія- наші військові роблять усе, щоб здобути перемогу, а наша місія - продовжувати навчання. Дубовецький ліцей розпочав навчальний рік з урочистої лінійки.    З метою формування в учнів морально-вольових якостей, особистісних поглядів на сучасні події, а також оволодіння ними певними світоглядними знаннями у нашім ліцеї проведені перші уроки на теми: «Ми українці: честь і слава незламним» , «Ми є. Були. І будем ми й Вітчизна наша з нами»

07:23 02.09.2022

День захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

13:14 02.06.2022

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Хай лине у вись передзвін Великодній, І кличе молитва душу в політ! Хай зійдуть на землю щедроти Господні І крила розгорне оновлений світ!  

14:58 22.04.2022

Хай Новий рік з добром до Вас іде!

         Насичений подіями рік добігає кінця і настає довгоочікувана казкова пора новорічно-різдвяних свят. З великим захопленням і радістю діти сприймають зимові свята. Вже стало традицією у закладах освіти проводити святкові дійства. Класні керівники Дубовецького ліцею з метою виховання молодого покоління в дусі поваги до народних звичаїв і обрядів провели новорічні ранки.

13:49 31.12.2021

Щасливого Нового року та радісних свят!

Напередодні зимових свят Дубовецький ліцей від щирого серця вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай у 2022 році Ваші серця будуть зігріті любов'ю і теплом, радістю  та достатком, а очі сяють щастям. Бажаємо, щоб новонароджений Ісусик запалив у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії. Хай у кожній родині, у кожній хатині панують щастя, благополуччя, любов та затишок! 

11:01 30.12.2021

Новий рік настає - радість нам  усім несе!

      Зима йде - свята із собою веде. Що може зрівнятися з новорічно-різдвяними святами? Ні для кого не секрет, що їх люблять усі, а особливо діти. Для створення святкового настрою між 5-А і 5-Б класами у Дубовецькому ліцеї були проведені новорічні естафети, які підготувала Гречух М. М. Нехай новорічні свята приносуть всім море дитячих усмішок, гарний настрій та позитивні емоції.

13:26 29.12.2021

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

З першим снігом і морозами приходять на Україну зимові свята. Найочікуванішим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в Дубовецькому ліцеї для дітей 1-4 класів здобувачі освіти (5-Б клас) підготували святковий концерт. Це свято, коли варто забувати про всі неприємності і згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Нехай це свято принесе добро, радість і обов’язково приємні сюрпризи. Однією з несподіванок було те, що діти 1-4 класів отримали від Святого Миколая солодкі подарунки.   Тож наслідуймо добро і вчинки Миколая. Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

17:20 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено