A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Дубовецькі ліцеїсти мандрують Ворохтою

  Продовжуємо мандрувати Українськими Карпатами, сьогодні ліцеїсти Дубовецького ліцею мандрували околицями Ворохти, побачили краєвиди засніженого  Чорногірського хребта, відвідали колиби на полонинах, де гуцули виготовляють бринзу і інші смаколики, загальна протяжність маршрут становила понад 20 км :)

19:26 13.11.2023

Зустріч з воїнами ЗСУ

З метою формування патріотичного виховання та знайомства із справжніми  героями України 10 листопада в Дубовецькому ліцеї відбулася чергова зворушлива зустріч здобувачів освіти з нашими ангелами, які носять форму ЗСУ: Савчуком Володимиром , Галюком Ростиславом ,Сахнієм Романом та Савчуком Петром.

21:24 12.11.2023

Ярмарок

    Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ відбувся у Дубовецькому ліцеї. Різноманіття вишуканої випічки,кулінарних композицій радували око та додавали апетиту відвідувачам.Щиро дякуємо учням початкової школи та їхнім батькам за підготовку цього заходу, а також відвідувачам ярмарки за щедрі донати на ЗСУ.

15:53 30.10.2023

День писемності та мови

     Уже стало доброю традицією  проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови і вшануванню пам'яті Нестора Літописця.  Цього року  програма була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови.  

18:00 27.10.2023

Зустріч з воїном ЗСУ

  Сьогодні на щоденній лінійці відбулась чергова зустріч учнів Дубовецького ліцею з нашим односельчанином, воїном прикордонної служби України, Денисенком Юрієм Михайловичем, який боронить рубежі нашої країни від московії.

19:05 25.10.2023

Міжнародний день ООН

 24 жовтня в усьому світі та в Україні відзначається міжнародний день ООН, саме якому у Дубовецькому ліцеї були присвячені виховні години, вікторини та бесіди для підвищення обізнаності про роботу, цілі та досягнення організації, особливо в миротворчих та гуманітарних місіях, охороні навколишнього середовища, захисті прав людини та охороні здоров’я.

14:21 24.10.2023

Зустріч з воїном ЗСУ

 За ініціативи учнівського парламенту Дубовецького ліцею ми започаткували зустріч ліцеїстів з воїнами ,які захищають нашу країну від московії. Сьогодні на щоденній вранішній лінійці у нас відбулась зустріч з нашим односельчаном, воїном ЗСУ Бибиком Ігором Петровичом.

08:20 24.10.2023

Всесвітня молитва дітей на вервиці

   18 жовтня у рамках Всесвітньої молитви дітей на вервиці під гаслом:"Мільйон дітей моляться на вервиці" , учні Дубовецького ліцею долучилися до спільної молитви дітей за мир і єдність у світі. Дякуємо всім хто долучився до нашої спільної молитви за наших воїнів які боронять нашу країну і за мир в Україні.

08:09 24.10.2023

Всеукраїнський урок єдності 2023

   6 жовтня відбувся Всеукраїнський урок єдності з медіаграмотності «Як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими».Долучилися до заняття і в Дубовецькому ліцеї. Під час уроку діти вчилися працювати з інформацією у соцмережах. "Навчали дітей розрізняти, як відбувається маніпуляція через інтернет-джерела, щоб вони не вірили усьому, що бачать, що читають, на що намагаються звернути їхню увагу, щоб вони аналізували ту інформацію, яку отримують". Дякуюємо проєкту "Фільтр" Міністерства культури та інформаційної політики України за змістовний та цікавий урок.

09:51 10.10.2023

День доброти

#ДеньДоброти 🐈 😀Дубовецький ліцей 🌞    Сьгодні, чудовий осінній День доброти і гуманного ставлення до тварин 🐈🍂    Першокласники протягом тижня робили добрі справи .    Відвідали Галицький НПП  центр реабілітації диких тварин 🍂🐈 Взявши тваринам"гарбузи,моркву та інші  смаколики" 😘😀 Також підготували презентацію на тему "Мій домашній улюбленець "🐈❤️😀      Розказали пам'ятку турботливого господаря,створили колаж"Квітка доброти",танцювали танець та виконували  руханку  про смішного собаку Патрона 😂😘.На закінчення подарували присутнім кусочок доброти 😘🐈      Ми вдячні нашим відважним українським воїнам ,які є символом добра 🌞😀кожен з них герой.                                                                                 Віримо в ЗСУ!!! 🇺🇦         Добро переможе!!!💙🇺🇦💛               Слава Україні!!!💙💛

21:13 04.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено