A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День Соборності

День 22 січня в Дубовецькому ліцеї пройшов під гаслом  «Тільки в єдності наша сила»

16:05 25.01.2024

Новорічно-різдвяні фестини

Здобувачі освіти Дубовецького ліцею розпочали різдвяні фестини.  4-А клас бажає всім благословенного мирного Різдва Христового!

09:21 22.12.2023

Новорічно-різдвяні фестини

Хай рік новий, Різдво Христове Вам подарують дні казкові! Здоров’я, миру і добра бажає дітвора. 1 клас Дубовецький ліцей)))

09:14 22.12.2023

День української хустки

7 грудня –  День української хустки, яка є невід’ємною частиною української культурної спадщини, яке відзначається з метою збереження українських традицій. Хустинку одягаєм! Перемогу наближаєм!

16:11 07.12.2023

Національний онлайн-урок волонтерства

  Коли ти щось робиш, а не сидиш весь день у чотирьох стінах , гортаючи стрічку новин, займаєшся роботою, якою в мирний час, напевно, не займався б, робиш те, що принесе користь -  це відволікає від сумних думок. А, якщо діти будуть бачити і долучатимуться до волонтерської діяльності, то вони будуть рости добрими, милосердними, готовими прийти на допомогу, не зважаючи на свій вільний час. Наша сила – в єдності. Ми віримо в ЗСУ, Україну та Перемогу. І робимо для цього все, що можемо – кожен на своєму місці.

09:27 07.12.2023

День Святого Миколая

З початком зими приходять очікувані свята та розваги. Перше свято, якого з нетерпінням чекають не лише діти, а й дорослі – це день Святого Миколая. Кожен щиро вірить, що добрий покровитель допоможе здійснити найзаповітніші мрії, принесе подарунки,  солодощі та перемогу для українців.

14:37 05.12.2023

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці — давнє традиційне українське свято, яке відзначається 30 листопада, у день святого Андрія Первозваного. Це свято молоді, на якому дівчата ворожать на судженого і своє майбутнє сімейне життя,  одна з найцікавіших українських традицій, що крізь віки дійшла до нашого часу. Здобувачі освіти Дубовецького ліцею теж намагаються підтримувати ці звичаї. 8-Б клас зуміли поєднати сучасність і поринути в атмосферу загадковості вечора на Андрія, відчути красу та поезію давніх обрядів.      Було всього багато: веселі ігри та жарти, пісні, веселі ігри, щирий дитячий сміх, і смачні вареники, пампушки. А головним є те, що і діти, і дорослі були задоволені. Свято вдалося і залишило по собі незабутні враження і теплі спогади.

12:45 05.12.2023

День памяті жертв голодомору 1932-33 років

     Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років.   Дубовецький ліцей вдруге вшановує жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, яка супроводжується геноцидними діями Росії проти українців. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, демонструють: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені  спільнотою, а жертви – вшановані.    Закликаємо також всіх людей  засвітити вогник у домівці як вияв скорботи за загиблими, віри в перемогу України й готовності докласти зусиль, щоб геноциди не повторювалися.    Долучіться 25 листопада о 16:00 до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору.

12:46 28.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено