A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

"Ангели сьогодення".

20 лютого 2014 року стало гіркою скорботною сторінкою в історії України. Героям Небесної Сотні, Революції гідності у Дубовецькій школі було проведено ряд заходів під час яких нагадали трагічні події того страшного року. 18 лютого учні школи були присутні на поминальній панахиді приуроченій пам'яті Небесної Сотні. емоційною кульмінацією стала мить запалення свічі пам'яті під сумну мелодію гімну небесної Сотні "Плеве кача". Діти передавали поколу свічу з рук в руки і кожен учасник мав нагоду доторкнутися до цього священного вогню - частинки вічного. Класними керівниками проведені виховні години: "Зима, що нас змінила2, "А сотня відлетіла в небеса", Небесна сотня на сторожі гідності".  О.А. кудла з учнями 5 класу провела захід "Ангели сьогодення". Основна думка заходу - боротьба українського народу за незалежність, за права і свою гідність.  Діти читали вірші, згадували хронологію тих пам'ятних подій, прослухали "Звернення сина до матері". Скорботною хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих, під час революції гідності. Були запрошені односельчани, воїни АТО. У фоє школи на українських рушниках була оформлена виставка фотографій Небесної сотні, а також свічками викладено ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ.

12:04 25.02.2019

Цей одвічний біль - Афганістан

До дня вшанувння учасників бойових дій на території інших держав 15 лютого українці згадують 30-ть років завершення радянської агресії в Афганістані - події, яка забрала молодість та життя багатьох юнаків. У Дубовецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася тематична лінійка "Цей одвічний біль - Афганстан", а також класними керівниками були проведені тематичні виховні години "Як довго ця війна тривала", "Відлуння Афганських гір", "Молодість у полум'ї війни". Учні вшанували пам'ять односельчанина воїна-інтернаціоналіста Литвина Петра Володимировича та запалили свічку біля меморіальної дошки.

10:57 18.02.2019

"Герої Крут - Герої України"

28.01.-29.01.2019 р. у Дубовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів з метою виховання молоді патріотизму, поваги до минулого українського народу вчителі історії провели тематичну лінійку "Герої Крути - Герої України" . Класними керівниками проведені бесіди на тему: "Крути: і сум, і біль, і вічна слава" (1-4 кл.) "Крути: подвиг і трагедія" (5-8 кл.) "Ваш подвиг у серці нашому" (9-11 кл.)

12:04 29.01.2019

До сторіччя проголошення Акту злуки

З  метою вшанування багатовікової історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність у Дубовецькій ЗОШ І-ІІІ ступненів було проведено  до сторіччя проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР тематичну лінійку "Єдина, незалежна та соборна Україна моя".

11:56 22.01.2019

Новорічне свято!

Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами. 27 грудня 2018 року у нашій школі  пройшло новорічне свято. Цей день у всіх учнів, вчителів та батьків був передсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Святкування проходило у дві зміни: Новорічний ранок – 1-4 класи та Новорічний карнавал – 5-11 класи.

09:15 28.12.2018

Святий Миколай, здоров’я нам дай!

Кожен знає, що у ніч на 19 грудня до слухняних дітей приходить Святий Миколай. І у нашій школі 18 грудня 2018 року відбулося свято де були присутні учителі, учні та батьки. Після урочистої частини Миколай завітав до кожного класу і особисто з найкращими побажаннями подарував кожному учневі солодкий подарунок.

10:46 20.12.2018

Свято Андрія

Одним із свят зимового циклу, особливо важливе для молоді – День Святого Андрія. На передодні свята учні 3-го класу разом із класним керівником зібрали батьків на відкриту виховну годину. А також учні 8-го класу підготували виховний захід « Ой, Андрію, даруй нам надію» з першого погляду вражали гарні народні костюми хлопців та дівчат, ошатно прибраний клас. Господарі свята радо зустрічали гостей, не обійшлося і без традиційних пісень, ворожіння та пригощань пампушками

13:42 14.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено