A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День пам'яті і примирення

   Відзначати День памʼяті та примирення 8 травня – європейська традиція памʼятання про Другу світову війну, яку українська держава послідовно впроваджує після Революції гідності. Це означає, що ми вшановуємо всіх, хто боровся і боритьтся з ворогом України.

13:53 08.05.2023

Звіт про проведення тижня знань основ БЖД

   У період з 28 квітня по 05 травня у Дубовецькому ліцею  пройшов тиждень знань основ безпеки життєдіяльності. У рамках спланованих заходів класні керівники організували серед здобувачів освіти  екскурсію  пожежно-рятувальної служби села Лани.  Учні  взяли участь у конкурсі малюнків «Обережно небезпека».   Переглянули мультфільм «Безпека дорожнього руху».  Також  було проведено конкурсні змагання та  ігри-вікторини, навчання і відпрацювання практичних навичок в умовах виникнення надзвичайних ситуацій  «Запобігти, врятувати, допомогти.» У10 і 11 класах було проведено тестування на знання правил дорожнього руху. Всі учні показали, що в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з безпекою життя. Дійшли висновку, що знання набуті протягом тижня – це запорука власної безпеки.

13:01 08.05.2023

День українського добровольця. 

14 березня 2023 року в Україні вшосте відзначають День українського добровольця.  Офіційно свято на честь українських добровольців було установлено 17 січня 2017 року "Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України". До Дня українського добровольця у 10 класі відбулася тематична класна година, під час якої школярі переглянули документальний фільм "Українські добровольці", пригадали історію зародження сучасного добровольчого руху України. Учні розмірковували над поняттями честі, гідності, відповідальності, патріотизму.

12:04 20.03.2023

1 вересня-День знань

Початок навчального року для нас є важливою датою. Докладено максимальних зусиль, щоб розпочати його у безпечних умовах. У кожного з нас своя місія- наші військові роблять усе, щоб здобути перемогу, а наша місія - продовжувати навчання. Дубовецький ліцей розпочав навчальний рік з урочистої лінійки.    З метою формування в учнів морально-вольових якостей, особистісних поглядів на сучасні події, а також оволодіння ними певними світоглядними знаннями у нашім ліцеї проведені перші уроки на теми: «Ми українці: честь і слава незламним» , «Ми є. Були. І будем ми й Вітчизна наша з нами»

07:23 02.09.2022

День захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

13:14 02.06.2022

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Хай лине у вись передзвін Великодній, І кличе молитва душу в політ! Хай зійдуть на землю щедроти Господні І крила розгорне оновлений світ!  

14:58 22.04.2022

Хай Новий рік з добром до Вас іде!

         Насичений подіями рік добігає кінця і настає довгоочікувана казкова пора новорічно-різдвяних свят. З великим захопленням і радістю діти сприймають зимові свята. Вже стало традицією у закладах освіти проводити святкові дійства. Класні керівники Дубовецького ліцею з метою виховання молодого покоління в дусі поваги до народних звичаїв і обрядів провели новорічні ранки.

13:49 31.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено