A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День Гідності і Свободи.

   21 листопада в Україні відзначається День Гідності і Свободи на згадку про знаменні події у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 р. та Революції Гідності 2013 р. 10 років тому українці почали нову сторінку боротьби проти спроби позбавити нас європейського майбутнього.

14:30 21.11.2023

Зустріч з воїнами ЗСУ

 Слова «Слава Україні! Героям Слава!» перестали бути просто вітанням, це шана найкращим, які жертвують собою заради неньки – України!

13:08 21.11.2023

Тиждень знань дорожнього руху.

   Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а здоров’я  безкінечним. Та насправді це не так, мить і яскраві фарби життя змінюються сумними відтінками біди. А щоб цього не сталося, потрібні вміння і знання як діяти в тій, чи іншій ситуації. З 13 по 17 листопада 2023 року в нашому навчальному закладі  проводився Тиждень знань Правил дорожнього руху.

12:37 21.11.2023

День доброти

     Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки.  Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного. Сьогодні учні 5-11 класів Дубовецького ліцею організували ярмарок на підтримку ЗСУ.  Нехай існує істина стара - людина починається з добра!

19:35 13.11.2023

Дубовецькі ліцеїсти мандрують Ворохтою

  Продовжуємо мандрувати Українськими Карпатами, сьогодні ліцеїсти Дубовецького ліцею мандрували околицями Ворохти, побачили краєвиди засніженого  Чорногірського хребта, відвідали колиби на полонинах, де гуцули виготовляють бринзу і інші смаколики, загальна протяжність маршрут становила понад 20 км :)

19:26 13.11.2023

Зустріч з воїнами ЗСУ

З метою формування патріотичного виховання та знайомства із справжніми  героями України 10 листопада в Дубовецькому ліцеї відбулася чергова зворушлива зустріч здобувачів освіти з нашими ангелами, які носять форму ЗСУ: Савчуком Володимиром , Галюком Ростиславом ,Сахнієм Романом та Савчуком Петром.

21:24 12.11.2023

Ярмарок

    Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ відбувся у Дубовецькому ліцеї. Різноманіття вишуканої випічки,кулінарних композицій радували око та додавали апетиту відвідувачам.Щиро дякуємо учням початкової школи та їхнім батькам за підготовку цього заходу, а також відвідувачам ярмарки за щедрі донати на ЗСУ.

15:53 30.10.2023

День писемності та мови

     Уже стало доброю традицією  проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови і вшануванню пам'яті Нестора Літописця.  Цього року  програма була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови.  

18:00 27.10.2023

Зустріч з воїном ЗСУ

  Сьогодні на щоденній лінійці відбулась чергова зустріч учнів Дубовецького ліцею з нашим односельчанином, воїном прикордонної служби України, Денисенком Юрієм Михайловичем, який боронить рубежі нашої країни від московії.

19:05 25.10.2023

Міжнародний день ООН

 24 жовтня в усьому світі та в Україні відзначається міжнародний день ООН, саме якому у Дубовецькому ліцеї були присвячені виховні години, вікторини та бесіди для підвищення обізнаності про роботу, цілі та досягнення організації, особливо в миротворчих та гуманітарних місіях, охороні навколишнього середовища, захисті прав людини та охороні здоров’я.

14:21 24.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено