A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Перший дзвоник 2023

  1 вересня – особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів  у дружню шкільну родину. День знань – справжнє  свято мудрості, доброти і людяності. Розпочався новий навчальний рік у Дубовецькому ліцеї з Божественної літургії та благословення учнів та педагогів на новий навчальний рік. Цього року наш ліцей підтримав акцію «Замість квітів- допомога ЗСУ» і на святі ми зібрали    22000 грн. Дякуємо всім хто долучився. Слава нашим захисникам, які дають можливість дітям вчитися, а дорослим працювати. Слава незламному народу!💙💛 М

10:20 01.09.2023

Останній дзвоник!

У єдину дружну родину зібралися учні та педагоги Дубовецького ліцею на урочисту лінійку Останього дзвоника. Директор ліцею Ольга Козелківська привітала дітей із закінченням навчального року та побажала щасливої долі випускникам. Також з благословенням до учнів звернувся отець Олег. В урочистій святковій атмосфері переможці олімпіад і конкурсів отримали від голови Дубовецької ТГ Павла Андрусяка грамоти та сертифікати з грошовою винагородою. Віримо, що таких нагород у наступному році буде більше.

14:54 02.06.2023

День захисту дітей!

    У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято-день захисту дітей. Любі діти! Ви-майбутнє нашої держави, яке формується у сьогодннні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

13:00 02.06.2023

День Героїв!

   Україна — країна сильних і незламних людей. Країна вільних і хоробрих героїв. Український народ вистоїть і відстоїть демократичні цінності. Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за вільну Україну. Сьогодні Дубовецький ліцей вшановує пам’ять всіх  Героїв  – українців, які загинули виборюючи право жити у вільній європейській державі.

14:46 23.05.2023

Тиждень знань дорожнього руху

  В  Дубовецькому ліцеї  з метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до ліцею і додому в ліцеї з 15.05 по 19.05.2023 року проходив Тиждень знань Правил дорожнього руху. Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.

14:06 22.05.2023

День вишиванки

   Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.18 травня у Дубовецькому ліцеї відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і весь ліцей замайорів різнобарвними візерунками української вишивки.

21:15 18.05.2023

День МАТЕРІ

   Учні Дубовецького ліцею привітали  найріднішу  людину  у житті кожної людини, а її ім'я - МАМА.

21:58 14.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено