A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День відповідальності людини

Інформація про проведення Дня відповідальності людини та заходи щодо вшанування пам’яті видатного українця Богдана Дмитровича Гаврилишина.

21:03 15.11.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

        Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні в навчальних закладах.        З метою підвищення безпеки здобувачів освіти в Дубовецькому ліцеї був проведений тиждень безпеки дорожнього руху.          Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптація підлітків до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожнього-транспортного травматизму та вивчення правил дорожнього руху.  Важливо відзначити, що в цьому процесі задіяні не тільки педагоги і вихованці, а також представники соціальних інститутів. Було проведено різноманітні форми роботи: ігрові заняття пізнавального циклу, бесіди, зустрічі, спостереження за рухом транспорту, складання малюнків, розгляд ілюстрацій.

08:34 10.11.2021

День української писемності та мови

       Уже стало доброю традицією у листопаді проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови і вшануванню пам’яті Нестора Літописця. Це свято, яке щороку відзначають в Україні 9 листопада. Уся шкільна родина Дубовецького ліцею переконана, що ця пам’ятна дата гуртує всіх українців на шляху відродження духовності, зміцнення державності, формування громадянського світогляду. Адже народ відчуватиме себе нацією лише тоді, коли усвідомить себе у рідному слові.  Саме тому варто докладати зусиль, щоб українська мова не тільки збереглася, але й розвивалася. Нею варто розмовляти, писати, бо інакше вона стане виключно «солов’їною».

19:17 09.11.2021

Профілактична робота

        5 листопада у Дубовецькому ліцеї відбулася зустріч старшого інспектора ювенальної превенції відділення поліції №3 (м. Галич) Івано-Франківського РУП ГУНП Оксани Чіх та начальника служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмили Слюзар з учнями 9-11 класів.

16:13 09.11.2021

Юні туристи

29 жовтня на базі Задністрянського ліцею Бурштинської міської ради відбулись зональні змагання серед гуртківців Галицької філії Івано-Франівського ОДЦТКУМ. Програма змагань складалась із "Особисто командної смуги перешкод" конкурсу "Розпалювання вогнища" та конкурсу "Юний скелелаз".

06:44 31.10.2021

День Покрови Пресвятої Богородиці

    14 жовтня християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та Захисника України.     Традиційно напередодні свята, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і тереторіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді, у Дубовецькому ліцеї було проведено ряд заходів, щоб подякувати і привітати, а також вшанувати пам’ять всіх захисників України.

15:27 14.10.2021

"Обери професію своєї мрії"

         У рамках реалізації Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар'єри "Обери професію своєї мрії", 12 жовтня 2021 року здобувачі освіти 9-11 класів Дубовецького ліцею долучилися до  Всеукраїнського онлайн-уроку з профорієнтації.

22:14 12.10.2021

«Вдячність, шана нині лине Вам!»

          Осінь чудова пора року. Вона дарує щедрі врожаї, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. А також щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято. Напередодні в кожному куточку країни проходять урочистості з цієї нагоди і у Дубовецькому ліцею також. Здобувачі освіти, вчителі та батьки прикрасили столи яскравими осінніми композиція. Кожен клас по-своєму спланував та оформив своє місце, всі ідеї були  неперевершено красиві, творчі та неповторні. Дев’ятикласники зі словами побажання і подяки привітали вчителів, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки. Атмосфера цього дня для всіх працівників Дубовецького ліцею була насправді теплою та дружньою. Дякуємо і бажаємо всім здоров’я, добра, миру і Божого благословення!

22:18 01.10.2021

День Туризму

День Туризму! Щорічно 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму. З метою вихованню моральних якостей особистості: взаємопідтримки, взаємодопомоги, організованості і дисципліни, чуйності й уваги до товаришів, сміливості, почуття відповідальності у Дубовецькому ліцею керівник гуртка Черкасова С. М. провела туристично-спортивну естафету, в якій взяли участь дві команди ( учні 9 класу).

21:00 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено