A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Зустріч з воїном ЗСУ

 За ініціативи учнівського парламенту Дубовецького ліцею ми започаткували зустріч ліцеїстів з воїнами ,які захищають нашу країну від московії. Сьогодні на щоденній вранішній лінійці у нас відбулась зустріч з нашим односельчаном, воїном ЗСУ Бибиком Ігором Петровичом.

08:20 24.10.2023

Всесвітня молитва дітей на вервиці

   18 жовтня у рамках Всесвітньої молитви дітей на вервиці під гаслом:"Мільйон дітей моляться на вервиці" , учні Дубовецького ліцею долучилися до спільної молитви дітей за мир і єдність у світі. Дякуємо всім хто долучився до нашої спільної молитви за наших воїнів які боронять нашу країну і за мир в Україні.

08:09 24.10.2023

Всеукраїнський урок єдності 2023

   6 жовтня відбувся Всеукраїнський урок єдності з медіаграмотності «Як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими».Долучилися до заняття і в Дубовецькому ліцеї. Під час уроку діти вчилися працювати з інформацією у соцмережах. "Навчали дітей розрізняти, як відбувається маніпуляція через інтернет-джерела, щоб вони не вірили усьому, що бачать, що читають, на що намагаються звернути їхню увагу, щоб вони аналізували ту інформацію, яку отримують". Дякуюємо проєкту "Фільтр" Міністерства культури та інформаційної політики України за змістовний та цікавий урок.

09:51 10.10.2023

День доброти

#ДеньДоброти 🐈 😀Дубовецький ліцей 🌞    Сьгодні, чудовий осінній День доброти і гуманного ставлення до тварин 🐈🍂    Першокласники протягом тижня робили добрі справи .    Відвідали Галицький НПП  центр реабілітації диких тварин 🍂🐈 Взявши тваринам"гарбузи,моркву та інші  смаколики" 😘😀 Також підготували презентацію на тему "Мій домашній улюбленець "🐈❤️😀      Розказали пам'ятку турботливого господаря,створили колаж"Квітка доброти",танцювали танець та виконували  руханку  про смішного собаку Патрона 😂😘.На закінчення подарували присутнім кусочок доброти 😘🐈      Ми вдячні нашим відважним українським воїнам ,які є символом добра 🌞😀кожен з них герой.                                                                                 Віримо в ЗСУ!!! 🇺🇦         Добро переможе!!!💙🇺🇦💛               Слава Україні!!!💙💛

21:13 04.10.2023

День захисників

      Тим, хто нині в строю, чи в пекельнім бою, наша щира любов і вітання. Найтепліші слова хай долинуть  до Вас. І молитви святої звучання. Зі святом Вас, дорогі наші захисники!

23:32 30.09.2023

Бабин Яр

    29 вересня учні 7-Б класу Дубовецького ліцею підготували  лінійку до Дня пам’яті жертв Бабиного Яру, яка розкрила суть трагедії Бабиного Яру як однієї із жахливих сторінок порушення права людини на життя, мир і злагоду – найвищі цінності на Землі.

20:58 29.09.2023

Всесвітній день туризму відзначили в Дубовецькому ліцеї.

Всесвітній День туризму відзначають щорічно 27 вересня в усьому світі. Цього року в Дубовецькому  ліцеї були проведені змагання зі складання і розкладання туристичних наметів та іншого туристичного спорядження. У змаганнях прийняли команди учнів 11, 9, 8-А, 8-Б класів. Найспритнішими у туристичних дисциплінах виявлась  команда учнів 11-го класу, які посіле почесне 1 місце,  друге місце посіла команда 9 класу і третє місце команда 8-А класу. 

21:27 27.09.2023

Засідання ліцеїстів

   21 вересня відбулося перше засідання учнівського парламенту на тему " Оптимальним середовищем для самореалізації учнів є шкільне учнівське самоврядування." на якому було обрано голову парламенту, яка запропонувала  об’єднати навколо себе максимальну кількість учасників, дати можливість кожному  спробувати свої сили, розкрити здібності. 

19:59 21.09.2023

День миру

     Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. 

09:44 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено