A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

16 днів проти насильства

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблем насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно з 25 листопада по 10 грудня у Дубовецькому ліцеї проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства». Проведені заходи, спонукали до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в дітей людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, шанобливе ставлення до людей ( дітей) з інвалідністю, хворих на ВІЛ.

19:27 11.12.2021

Тиждень доброчесності

З 29 листопада по 3 грудня у Дубовецькому ліцеї пройшов "Тиждень доброчесності" . Головною метою було ознайомити здобувачів освіти з поняттям "Доброчесність", принципами доброчесності у вигляді цікавих фактів. Ми всі хочемо жити в розвиненому середовищі, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності. Тож  будьмо доброчесними!

14:13 03.12.2021

« Запали свічку пам’яті померлим від голоду»

          Голодомор 1932-1933 років - страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них. 

11:15 26.11.2021

День Гідності та Свободи!

    Протягом тижня вчителі та здобувачі освіти Дубовецького ліцею провели заходи з метою вшанування  пам’яті людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час 21 століття. Ці люди - справжні Герої. Вони,  як і ми з вами, мали свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Ця велика кривава рана залишиться назавжди в нашій пам’яті, в історії України. Адже Герої не вмирають! Вони завжди житимуть у наших серцях.  Слава Україні!  Героям Слава!

15:13 24.11.2021

Ми різні, але всі потрібні

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів активної життєвої позиції, суть якої полягає не стільки в тому, щоб терпіти чужий спосіб життя, поведінку, звичаї, почуття, думки, ідеї, але охоче визнавати та приймати поведінку, переконання і погляди інших людей, які відрізняються від своїх власних.   План проведення тематичного тижня був насичений та різноманітний. Упродовж тижня Толерантності у Дубовецькому ліцеї здобувачі освіти 4 класу приймали активну участь у заходах, які змінювали один одного. Не менш активними були і 2-Б клас, а також і 2-А та 3 класи. Соціальний педагог та практичний психолог проводили заняття з дітьми 5-11 класів на яких всі бажаючі мали можливість написати вислови , які пов’язані з толерантністю, терпінням .   Оцінюючи проведення тижня Толерантності, можна зробити висновок, що усі заходи позитивно вплинули на здобувачів освіти і вони зрозуміли одне правило: «Ми різні, але всі потрібні»

19:58 22.11.2021

Національний урок з безпеки дорожнього руху

З метою запобігання травматизму внаслідок дорожнього-транспортних пригод та привернення уваги молоді та педагогічних працівників до правил поведінки на дорогах, 19 листопада 2021 року в Дубовецькому ліцеЇ був проведений Національний урок з безпеки дорожнього руху « Безпечна дорога додому». Цей урок допоміг дітям повторити, узагальнити та систематизувати знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях. Здобувачі освіти Дубовецького ліцею обговоривши основні правила поведінки на вулиці та дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах - це запорука власної безпеки!

19:22 22.11.2021

День відповідальності людини

Інформація про проведення Дня відповідальності людини та заходи щодо вшанування пам’яті видатного українця Богдана Дмитровича Гаврилишина.

21:03 15.11.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

        Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні в навчальних закладах.        З метою підвищення безпеки здобувачів освіти в Дубовецькому ліцеї був проведений тиждень безпеки дорожнього руху.          Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптація підлітків до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожнього-транспортного травматизму та вивчення правил дорожнього руху.  Важливо відзначити, що в цьому процесі задіяні не тільки педагоги і вихованці, а також представники соціальних інститутів. Було проведено різноманітні форми роботи: ігрові заняття пізнавального циклу, бесіди, зустрічі, спостереження за рухом транспорту, складання малюнків, розгляд ілюстрацій.

08:34 10.11.2021

День української писемності та мови

       Уже стало доброю традицією у листопаді проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови і вшануванню пам’яті Нестора Літописця. Це свято, яке щороку відзначають в Україні 9 листопада. Уся шкільна родина Дубовецького ліцею переконана, що ця пам’ятна дата гуртує всіх українців на шляху відродження духовності, зміцнення державності, формування громадянського світогляду. Адже народ відчуватиме себе нацією лише тоді, коли усвідомить себе у рідному слові.  Саме тому варто докладати зусиль, щоб українська мова не тільки збереглася, але й розвивалася. Нею варто розмовляти, писати, бо інакше вона стане виключно «солов’їною».

19:17 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено