A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

ПЕРШІ КРОКИ НА ШЛЯХУ ДО ДІЄВОЇ ДЕМОКРАТІЇ У ДУБОВЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Дата: 28.02.2024 18:32
Кількість переглядів: 34

    Новий напрямок спільної роботи нашого закладу та швейцарсько-українського проєкту  #DECIDE #DOCCU#ШколаДієвоїДемократії  – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» - розроблення Стратегії розвитку Дубовецького ліцею Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області на 2024-2029 роки.
           Мета проєкту – створення найважливішого документа закладу освіти: Стратегії розвитку. Слід зауважити, що створення Стратегії – це лише один із кроків, передбачених у проєктній діяльності нашого закладу, адже етапи як впровадження, так і моніторингу є обов’язковими.
          Тож, роботу було розпочато 28 лютого 2024 року. Це перша зустріч менторів проєкту Алли Дутчак, Ірини Кушли та Галини Пониполяк   з педагогічним колективом, батьками та   здобувачами освіти Дубовецького ліцею.  Зустріч виявилася вдалою! Менторами було представлено основні кроки щодо розробки та реалізації Стратегії розвитку ЗЗСО у формі дорожньої карти, ознайомлено учасників зустрічі із структурою профілю ЗЗСО та е-портфоліо «На шляху до школи дієвої демократії».
       Колективно окреслили подальший план дій, зокрема створення робочої групи з розробки проєкту Стратегії та Плану її впровадження. 

#DECIDE #DOCCU


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено