A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Профілактична робота

Дата: 09.11.2021 16:13
Кількість переглядів: 260

        5 листопада у Дубовецькому ліцеї відбулася зустріч старшого інспектора ювенальної превенції відділення поліції №3 (м. Галич) Івано-Франківського РУП ГУНП Оксани Чіх та начальника служби у справах дітей Дубовецької сільської ради Людмили Слюзар з учнями 9-11 класів.

       Метою візиту стала профілактична бесіда у рамках шкільного тижня «Безпека на дорозі». Працівниця поліції провела цікаву й пізнавальну бесіду зі старшокласниками щодо поведінки підлітків на дорозі, зосередила їх увагу на небезпеці використання навушників під час переходу дороги. Важливою, актуальною для юного покоління була інформація про використання світлоповертальних елементів у темну пору доби. Пані Оксана продемонструвала відео, у якому учні мали можливість побачити переваги пішоходів зі світлоповертальними елементами на одязі, зрозуміти їх важливість і необхідність у сутінках.

        Своєю увагою інспекторка не оминула й питання про використання транспортних засобів неповнолітніми, зокрема скутерів і мотоциклів; навела приклади нещодавніх трагічних випадків.

         Учні зосереджено слухали, були активними під час діалогу, виявляли зацікавленість питаннями.

      Згадкою про цю зустріч є спільні світлини як свідчення готовності до співпраці, взаєморозуміння і відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено