A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

"Ангели сьогодення".

Дата: 25.02.2019 12:04
Кількість переглядів: 198

20 лютого 2014 року стало гіркою скорботною сторінкою в історії України. Героям Небесної Сотні, Революції гідності у Дубовецькій школі було проведено ряд заходів під час яких нагадали трагічні події того страшного року. 18 лютого учні школи були присутні на поминальній панахиді приуроченій пам'яті Небесної Сотні. емоційною кульмінацією
стала мить запалення свічі пам'яті під сумну мелодію гімну небесної Сотні "Плеве кача". Діти передавали поколу свічу з рук в руки і кожен учасник мав нагоду доторкнутися до цього священного вогню - частинки вічного.
Класними керівниками проведені виховні години: "Зима, що нас змінила2, "А сотня відлетіла в небеса", Небесна сотня на сторожі гідності". 
О.А. кудла з учнями 5 класу провела захід "Ангели сьогодення". Основна думка заходу - боротьба українського народу за незалежність, за права і свою гідність.  Діти читали вірші, згадували хронологію тих пам'ятних подій, прослухали "Звернення сина до матері". Скорботною хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих, під час революції гідності. Були запрошені односельчани, воїни АТО.
У фоє школи на українських рушниках була оформлена виставка фотографій Небесної сотні, а також свічками викладено ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ.

Учні 8 класу з класним керівником їхали у музей Небесної Сотні у м. Івано-Франківськ. 

Хай память про мужніх і сміливих громадян України, що віддали своє життя заради щасливого майбутнього своєї Батьківщини, згуртує усіх нас, дасть силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено