A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовецький ліцей Дубовецької сільської ради
Івано-Франківської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Зі святом Останнього дзвоника!

       Любі наші ліцеїсти, дорогі випускники! Вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів - це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а у наших випускників сьогодні - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються із ліцеєм та вирушають у самостійне доросле життя.         Дорогі випускники, нехай отримані знання, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! У добру путь!

08:30 10.06.2022

День пам'яті героїв Крут

Любіть Україну, як вірні сини       Віддати життя їй готові,   Як юні сини, що життя віддали        Під Крутами всі, як Герої…

16:59 29.01.2022

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Щороку 24 серпня ми відзначаємо найбільше свято нашої держави - День Незалежності. При підготовці та проведенні урочистих, освітніх, культурно-мистецьких та інших заходів на відзначення 30-ої річниці, Дубовецький ліцей також приєднався до привітань.

20:48 23.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено